onsdag 23 februari 2011

2 och 1 halvt år!

Idag har Andreas och jag varit ett par i två och ett halvt år, endast! 2,5 år är ju ingenting egentligen, men vi har i alla fall hunnit skapa det bästa vi nånsin skapat, fått det bästa vi nånsin fått. Tillsammans. Ett litet troll. En bekräftelse på att vi ska vara just vi. Ännu en sak som gör oss till oss.

Men som tur är hann vi med att uppleva andra ting på tu man hand, innan vi bestämde oss för att på riktigt leva våra liv tillsammans och forma vår egna lilla famil. Vi fick njuta av mååånga goda öl och skålar med jordnötter i riktig sommarvärme, gassande sol, ingen koll på tid och rum på diverse uteserveringar; Strömpis, Slottskrogen, Pitchers med flera. En företeelse vi båda njuter något enormt av. Vi hann med en Greklandsresa även den inkluderad öl, sol och uteservering.. men även bad, ping-pong och annat vi båda gillar.. Vår London-weekend var en annan höjdpunkt i vårt gemensamma liv; underbart väder, flanerande, musikalbesök och turistande. Ingen öl dock då Leon låg i magen.. desto mera glass. Ja sötsaker är en annan drog vi delar. Sambofällan hamnade vi i ganska fort, men insåg snart att vi inte får fastna i den, så tillsammans har vi hållit vårt beroende på en sund nivå.

Ja detta var ett axplock av vad som håller ihop oss.. bortsett från kärlek. Och vad händer nu med våra intressen, nu när vi har barn? Jo, med bra planering och lite mindre spontanitet är inte Leon något hinder. Barnvakter finnes och uteserveringarna står uppe maj till och med september. Bara att planera in våra tillfällen som blir än mer njutningsfulla när de kanske inte inträffar riktigt lika ofta. Weekend-resor är redan genomtänkta och blir även de något alldeles extra då vi bara kan njuta av varandra när Leon lever lyxliv hos mor- eller farföräldrarna. En och annan familjeresa finns också utrymme för innan ung(arna) hellre vill åka med sina kompisar. Oj, nu gick tiden fort.

Summa summarum så har mina senaste två och ett halvt år varit de bästa i mitt liv och framtiden ser bara ut att bli ännu bättre. Tack för att jag har dig min fina Andreas!

Jag älskar dej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar