torsdag 8 april 2010

Tankspridd

Sitter här o borde plugga, men jag har alldeles för mycket tankar i huvudet. Så mycket jag måste fixa, så mycket jag måste lösa, men vet inte var jag ska börja.

Om tre och en halv månad anländer en ny familjemedlem till detta hushåll, den bästa! Nu senaste dagarna har jag börjat fatta att det kanske inte är nio månader kvar längre, utan bara några stycken. Detta innebär att jag/vi måste sätta fart med allt som måste vara klart innan dess.

Dels MÅSTE vi få Wilma att gå fint i koppel. Det är en omöjlighet att gå med både henne och barnvagn som det är nu. Hon ska hela tiden gå före, ofta dra, speciellt när man är fler än en som går med henne. Jag är därför nu på jakt efter en hundkurs eller hundcoach som kan hjälpa oss med det här problemet. Jag vet inte om en vanlig lydnadskurs verkligen hjälper, den måste vara mer specialiserad på koppelgång. Nån som har nåt tips?

Sen var det det här med föräldrapeng. Vad grundas den på i mitt fall, när jag är student? Informationsmötena på försäkringskassan är fullbokade så måste hitta ett annat sätt att få till ett möte med nån kassatant. Måste fixa.

Deklarationen ska fyllas i o skickas iväg.. klur klur, eftersom jag sålde en lägenhet förra året. Vet dock hur jag ska göra så ska bara få tummen ur.

CSN vill ha tillbaka pengar för 2008 då jag tydligen hade för mycket inkomst, Inte lön, utan pga ränta och sålda fonder i syfte att kunna finansiera mina studier. Surt. Måste redovisa varenda krona.

Fixa barnrummet.. iofs inget jag kan göra idag.. så hoppa över den punkten så länge.

Ringa RyanAir för flygintyg för att få flyga i vecka 31. Kostar tydligen 300-400 kronor att få från läkarn. Känns inte kul.

Sen behöver jag även vika tvätt, göra ryggövningar och skiva upp mitt nybakade bröd. SÅ var ska jag börja?? Plugga först? Plugga sist? Kan jag plugga med allt detta i huvudet? Nej det var ju så det började. Får nog fixa dessa grejer först. Tack för coachingen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar